BURDUR / BUCAK - Elsazı Yenice Ortaokulu

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen şiir ve kompozisyon yarışmasında 23 Nisan temalı şiir yazan öğrencimiz Osman ÖZDAŞ ilçede 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Jandarma trafik ekibi tarafından okulumuzda öğrencilerimize trafik eğitimi verilerek trafik köşesi oluşturuldu.

Jandarma trafik ekibine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Kurtuluş Savaşının kazanılacağına olan inancı, Türk askerinin yürekliliğinin ve özverisinin, Türk ulusunun bağımsızlığına ve vatana bağlılığının dile getirdiği marşımızı yazan Mehmet Akif ERSOY'u şükran ve minnet ile anıyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi okulumuzda kutlandı.

Şbt

Orman Genel Müdürlüğü tarafından okulumuzda sanal gerçeklik gözlükleri ile salda gölü gezintisi gerçekleştirildi.

Ock

"Dönüşüm muhteşem olacak." Atık malzemelerden resim çalışmamız.

Ock

BESTE kapsamında kitap okuma saatlerimizi belirledik ve öğrencilerimizle okuyoruz.

Ara

Okulumuz ÇEDES projesi kapsamında Ekim ayında edep saygı ve nezaket degerler başlıklarını işledi.

ÇEDES ekibi olarak değerler panosu oluşturuldu ve öğrenciler bilinçlendirildi

Kas

Askeri dehasını, vatan sevgisiyle birleştirerek, milletin bağımsızlığı için tarihte eşine az rastlanır bir zafere imza atan Cumhuriyetimizin Kurucusu İlk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yılımıza yakışır bir şekilde çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

OKUL TANITIM VİDEOMUZ